Λίγα λόγια
για εμας

Η εταιρία TSILIGIANNIS ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2009. Το ιδρυτικό και διοικητικό προσωπικό διαθέτει χρόνια πείρας στον κλάδο του καφέ και τoν εξοπλισμό μονάδων εστίασης.

Στόχος μας συνεχώς να πετυχαίνουμε & να ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας.

Οι Αξίες μας

Πίστη στα επιτεύγματά μας

Ζούμε σε έναν πρακτικό κόσμο, επομένως μπορούμε να στηριχτούμε μόνο σε χειροπιαστά πράγματα, δηλαδή σε ό,τι κερδίζουμε. Άρα αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η σκληρή δουλειά και μόνο η σκληρή δουλειά.

Πίστη στην εκπαίδευση

Η εκπαίδευση είναι αυτή που μας παρέχει τη γνώση για να δουλεύουμε συνετά και δίνει στο μυαλό και τα χέρια μας τα εφόδια που χρειάζονται για να δουλεύουμε επιδέξια και αποτελεσματικά.

Πίστη στην εντιμότητα
& την ειλικρίνεια

Χωρίς εντιμότητα και ειλικρίνεια δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων μας.

Οι Υπηρεσίες μας
01

Εξοπλισμός Καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε την παροχή μηχανολογικού εξοπλισμού καφέ, μπαρ, εστιατορίων, fast food με ολοκληρωμένο και τακτικό τεχνικό και ποιοτικό έλεγχο, άμεση εξυπηρέτηση πελατών και σεμινάρια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Σκοπός μας είναι να δώσουμε υπόσταση στο όνειρό σας, ώστε να δημιουργήσετε τον χώρο που έχετε φανταστεί και σχεδιάσει.

02

Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης

Η TSILIGIANIS EQUIPMENT, μια από τις σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης ιδρύθηκε το 2009 δίνοντας καινοτόμες και εργονομικές λύσεις. Η δυναμική συνεχόμενη επιτυχημένη πορείας της, την καθιστά κορυφαία και εγγυημένη επιλογή επιχειρηματικά. Η εταιρία μας είναι συνδεδεμένη στην σκέψη του κάθε επιχειρηματία, ως μια ποιοτική με αυστηρά κριτήρια επιλογής εταιρία για τα μηχανήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

03

Τμήμα Logistics

Με τον στόλο των οχημάτων μας αποστέλλονται πάνω από 5.000 κωδικοί ημερησίως σε όλη την Ήπειρο με αξιοπιστία, συνέπεια και ασφάλεια στα εμπορεύματα. Ασφαλώς δίπλα σας και με άμεση παράδοση στο χώρο σας.

04

Τμήμα Service

Το τμήμα service με την εμπειρία, την εξειδίκευση και την ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρει στον εξοπλισμό εστίασης για περισσότερα από 14 χρόνια, έχει αναδείξει την εταιρία μας ως τη κορυφαία στο χώρο της.

05

Τμήμα Eshop

Ένας μεγάλος και αναπτυσσόμενος τομέας της επιχείρησής μας είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Η ομάδα μας ενημερώνει καθημερινά πάνω από 22.000 κωδικούς προϊόντων, δίνοντας άμεσα τηλεφωνική καθοδήγηση για την σωστή επιλογή των προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη. Με επαγγελματισμό και συνέπεια παρέχει συνεχή ενημέρωση για κάθε τιμολόγηση και εξέλιξη στην παραγγελία του. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μια ιδανική αγοραστική εμπειρία.

06

Τμήμα Office

Η εξυπηρέτηση του πελάτη με σεβασμό ακόμη και μετά την αγορά ενός προϊόντος και υπηρεσίας αποτελεί για εμάς ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια λειτουργίας μας. Το άρτια στελεχωμένο τμήμα office μας είναι πάντα διαθέσιμο με συνέπεια και οργάνωση στοχεύοντας στην ταχύτερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του.

07

Τμήμα Παρακολούθησης Προϊόντων

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας παραδίδουν ολοκληρωμένα θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια προετοιμασίας καφέ αλλά και εβδομαδιαία παρακολούθηση στο χώρο σας για την καλύτερη χρήση και απόδοση των προϊόντων.

08

Η Έκθεσή μας

Στην έκθεσή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε μηχανήματα εστίασης, επιτραπέζια είδη και προϊόντα καφέ για την επιχείρησή σας αλλά και την οικία σας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.