Το Προφίλ Μας

Η εταιρία TSILIGIANNIS  ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2009.

Το ιδρυτικό και διοικητικό προσωπικό διαθέτει χρόνια πείρας στον κλάδο του καφέ και των εξοπλισμό μονάδων εστίασης.

Ο στόχος μας

Η εταιρία συνεχώς να πετυχαίνει και να ικανοποιεί τις πολλαπλές προσδοκίες των ενδιαφερομένων της.

Οι αξίες μας

Πίστη στα επιτεύγματά μας

Ζούμε σε έναν πρακτικό κόσμο, επομένως μπορούμε να στηριχτούμε μόνο σε χειροπιαστά πράγματα, δηλαδή σε ό,τι κερδίζουμε. Άρα αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η σκληρή δουλειά και μόνο η σκληρή δουλειά.

Πίστη στην εκπαίδευση.


Η εκπαίδευση είναι αυτή που μας παρέχει τη γνώση για να δουλεύουμε συνετά και δίνει στο μυαλό και τα χέρια μας τα εφόδια που χρειάζονται για να δουλεύουμε επιδέξια και αποτελεσματικά.

Πίστη στην εντιμότητα και την ειλικρίνεια.

Χωρίς εντιμότητα και ειλικρίνεια δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων μας.

Η προσέγγισή μας

Είμαστε στην πλεονεκτική θέση να σας παρέχουμε με κάθε επιφύλαξη, δέσμευση και σεβασμό όλα τα προϊόντα μας και θα θέλαμε τέλος να τονίσουμε ότι οποιαδήποτε συνεργασία μας, όποιας κλίμακας και εαν είναι, μας δεσμεύει και μας φέρνει πιο κοντά σας παρέχοντάς σας άριστη εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία και κατανόηση.

Σκοπός μας είναι όχι μόνο η ποσοτική αλλά και η ποιοτική και μακροχρόνια συνεργασία μας, προσφέροντάς σας συνεχώς πολλαπλές και ευέλικτες λύσεις στις απαιτήσεις σας.

Οι Υπηρεσίες Μας

Εξοπλισμός Καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε την παροχή μηχανολογικού εξοπλισμού καφέ, μπαρ, εστιατορίων, fast food με ολοκληρωμένο και τακτικό τεχνικό και ποιοτικό έλεγχο, άμεση εξυπηρέτηση πελατών και σεμινάρια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε υπόσταση στο όνειρό σας, ώστε να δημιουργήσετε τον χώρο που έχετε φανταστεί και σχεδιάσει.

Τμήμα Πωλήσεων

Στην έκθεσή μας θα βρείτε άμεσα διαθέσιμα όλα μας τα προϊόντα. Μπορείτε να τα δείτε από κοντά και να αγοράσετε τα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν, είτε χονδρικής είτε λιανικής.

Τμήμα Service

Η εταιρία μας προέβη στη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου και υπερσύγχρονου τμήματος service, το οποίο λειτουργεί στις νέες μας εγκαταστάσεις με πλήρως εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέσιμο όλο το 24ωρο.